Enquête F35

Het is kort dag, maar nog tot 25 april kunnen fietsers die gebruik maken van de F35 hun mening over deze fietsvoorziening geven. Het kan via de website twentefietst.nl .

De enquête is – wat Almelo betreft – vooral geïnteresseerd in mensen die gebruik maken van het traject Haven Noordzijde –  De Grenzen – Burgemeester Schneiderssingel, maar ook gebruikers van andere delen van de F35 zijn welkom om de enquête invullen. Wel wordt van U gevraagd dat U daar recentenlijk nog in de ochtend gefietst heeft.

Het gaat om een onderzoek in opdracht van de provincie Overijssel en de betrokken gemeenten. De bedoeling is om informatie te vergaren over het gebruik van de fietssnelweg en uw waardering ervoor. Met de resultaten wordt het plan eventueel aangepast en ze kunnen gebruikt worden voor campagnes.

Meer informatie over de F35 vindt U op onze website onder het menu Lekker Fietsen of via deze rechtstreekse link.

F35 en Almelo

Categorieën