Evenement

Probeer een e-bike uit op zaterdag 20 mei.

Locatie: Parkeerplaats naast stadhuis.

naast-stadhuis-klein

Zaterdag 20 mei van 10.00 tot 15.00 uur kunt u in Almelo gratis een e-bike uitproberen.

In samenwerking met drie andere Twentse gemeenten organiseert de gemeente Almelo een e-bike probeeractie. Doel is mensen te laten kennismaken met de voordelen van een e-bike en ze uit de auto te halen.

De keuze is gevallen op zaterdag 20 mei, van 10.00 tot 15.00 uur en in het zicht van de weekmarkt, voor en opzij van het stadhuis. Zo worden marktbezoekers gestimuleerd om kennis te maken met de e-bike.
Het parcours komt naast het Stadhuis. Verschillende fietshandelaren uit Almelo zullen aanwezig zijn met fietsen en andere informatie. Als borg wordt gevraagd een legitimatiebewijs af te geven. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven om langere tijd, een paar dagen, een e-bike uit te proberen.
De fietsersbond zal ook een stand inrichten.

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.