vrijwilligers gevraagd

Onze  stuurgroep heeft versterking nodig. Wij zijn enthousiast maar met een kleine groep. Wie wil samen met ons opkomen voor de belangen van fietsers?

De landelijke fietsersbond doet veel om het fietsverkeer te bevorderen, maar kan niet op komen voor plaatselijke belangen. Daar hebben we mensen voor nodig die de situatie ter plekke kennen en met ons mee willen denken en doen. Uiteraard wordt verwacht dat je lid bent of wordt van de fietsersbond. Voor de rest is je eigen ervaring met fietsen het belangrijkste.

Wij komen ongeveer om de zes weken bij elkaar om te overleggen en kunnen het goed met elkaar vinden. Over acute situaties informeren we elkaar per mail. Tevens worden wij vanuit de landelijke fietsersbond ondersteund. Regelmatig bezoeken we landelijke bijeenkomsten. Bovendien organiseren we acties als de fietsverlichtingactie en staan in contact met de gemeente en de politiek.

Dus fiets je veel en graag en zie je regelmatig verkeerssituaties waar je je vraagtekens bij hebt en wat aan zou willen veranderen? Sluit je bij ons aan. We zullen je met open armen ontvangen.

RONDOM ALMELO

In de ons omringende gemeenten, met name Wierden, Twenterand en Tubbergen is geen plaatselijke afdeling van de fietsersbond. Ook als je daar woont en op wilt komen voor de fietsers in je eigen omgeving nodigen we je uit om je bij ons aan te sluiten. Dan kunnen we ons werkterrein uitbreiden.