Adastraat

Hier zijn we niet blij mee

Na de herinrichting van de Adastraat is er een erg vervelende oversteek voor fietsers gecreëerd. Ze komen net om de bocht en moeten dan meteen oversteken, terwijl het autoverkeer van alle kanten kan komen. Fietsers moeten hier niet alleen ogen in de rug hebben, maar ook nog van opzij.

Auto’s komen hier van alle kanten. De gemeente heeft ons beloofd dat op deze straat in de toekomst éénrichtingverkeer zou komen. Maar dat wacht op de verwezenlijking van de hernieuwing van de binnenstad. Daar is voorlopig geen geld voor en de politiek is het er nog niet over eens wat wel of niet kan.

Onveilig en lastig!

gevaarlijke situatie adastraat
De 1e fietser schrikt. De 2e weet helemaal niet waar hij blijven moet. 

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.