oordeelsvormend

F35 in politiek beraad, 8 okt

IMG_2750 klein

Almelo heeft op 8 oktober om negen uur ’s avonds de F35 op de agenda van het politiek beraad staan. Het gaat met name om het deel vanaf de bestaande route bij de Schoolstraat naar Borne. Een deel van de route bij Borne is al klaar en ligt aan de zuidkant van het spoor, bij Zenderen. Uit een advies van Goudappel en Coffeng komt de duurste variant, die ten noorden van het spoor als het meest aanbevelenswaard naar boven. Bij de andere opties zijn er te veel conflicten met het andere verkeer en is de omweg te ver. Dit heeft wel als nadeel dat het spoor, naar de Anjelierstraat de eerste keer via een rare bocht gekruist wordt en dan nog een keer elders gekruist moet worden.

Dus wie geïnteresseerd is, kom dan naar het politiek beraad in Almelo op 8 oktober, om 21.00 uur in de raadzaal. Denk mee.

Kijk tevens welk deel van Almelo ervan kan profiteren. Sinds de sluiting van de overwegen bij Deldendesestraat en Bavinkelsweg liggen de overgebleven overwegen in Almelo-zuid over Steffensweg en Grote Bavenkelsweg zo’n drie kilometer fietsen uit elkaar, te ver om te overbruggen. De weg ten noorden zal een verbetering zijn voor bewoners van de Schelfhorst, de weg ten zuiden voor die van de Windmolenbroek. Tenzij Almelo nog een verbinding maakt met het industrieterrein Bornsestraat vanaf de Deldensestraat.

Rapport F35 zie

https://api1.ibabs.eu/publicdownload.aspx?site=almelo&id=100153470

Categorieën