Fietsersbond fietst met raadsleden

Dinsdagavond 2 oktober gaan ze met de gemeenteraadsleden een fietstocht maken.

Leden van de fietsersbond afd. Almelo / Wierden hebben de gemeenteraadsleden van Almelo uitgenodigd om zelf te ervaren hoe het is om in Almelo te fietsen.

Dinsdagavond 2 oktober gaan ze met de gemeenteraadsleden een fietstocht maken. Er is dan geen politiek beraad maar een “werkbezoek” in de vorm van een fietstocht.

Op de fietsagenda staan: de voortgang ten opzichte van 2 jaar geleden (toen is met de “oude” gemeenteraad gefietst), de knelpunten en de verbeterpunten van fietswegen, de fietspaden in het Windmolenbroek en de fietssnelweg F 35. Ook de portefeuillehouder wethouder Arjen Maathuis en 2 verkeerskundigen van de gemeente fietsen mee.

Iedereen fietst op haar / zijn eigen fiets. De tocht is ca. 11 km. en duurt ongeveer 1 uur. Het begin en het einde is bij het Stadhuis Na afloop er in het Stadhuis een nabespreking om van gedachten te wisselen over de opgedane ervaringen tijdens de fietstocht.

Categorieën